Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Opslag inboedel

Bij De Lange Verhuizingen in Emmen kunt u terecht voor de opslag van uw inboedel, maar ook voor particuliere- en zakelijke verhuizingen, doe-het-zelf verhuizingen of archiefbeheer.

De Lange Verhuizingen is een betrouwbare dienstverlener

Uw specialist in de opslag van uw inboedel, De Lange Verhuizingen, is aangesloten bij Top Movers. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende verhuisbedrijven in Nederland. Eén van de voorwaarden om lid te worden van Top Movers is om ISO-9002 gecertificeerd te zijn. Daarnaast dienen medewerkers regelmatig branchegerichte opleidingen en trainingen te volgen. Met De Lange Verhuizingen als expert voor de opslag van uw inboedel heeft u daarom een betrouwbare dienstverlener. Daarnaast is De Lange Verhuizingen al in 1920 opgericht, en verleent dus al bijna 90 jaar een bijzonder goede dienstverlening.

Voor de opslag van uw inboedel beschikt De Lange Verhuizingen over een moderne, beveiligde en geconditioneerde opslagruimte. Uw inboedel wordt zorgvuldig bewaard in grote licht- en stofdichte opslagcontainers.

Veilige opslag en verhuizing van inboedel bij De Lange Verhuizingen

De Lange Verhuizingen tracht zoveel mogelijk bij de opslag van uw inboedel, de opslagcontainers direct bij u aan huis te vullen. Dit voorkomt onnodig risicovolle en kostbare extra overladingen.
Als u in uw nieuwe huis trekt, zullen we ook vrijwel altijd de opslagcontainers bij u aan huis leeghalen.
Mocht u de inboedel ter opslag bij ons aanleveren, dan zorgt de opslagbeheerder ervoor dat er opslagunits klaarstaan. U kunt dan zelf de units volladen en daarna afsluiten, wij zorgen dan verder voor de opslag van uw inboedel.

Behalve voor de opslag van uw inboedel, kunt u bij De Lange Verhuizingen ook terecht voor de opslag van uw auto of van uw kunstcollectie.

Uw exclusieve kunstcollectie of uw curiosa kunt u bij De Lange Verhuizingen naast de opslag van inboedels, ook voor bepaalde tijd opslaan. Wij beseffen heel goed wat voor een economische- en emotionele waarde uw kunstcollectie heeft, en hebben daarom ook zeer strenge eisen gesteld aan de bouw- en de kwaliteit van de opslagruimte. Zo kunt u uw kunst of uw exclusieve automobiel met een gerust hart bij ons opslaan.

De Lange Verhuizingen zorgt heel goed voor de opslag van uw inboedel, uw kunstcollectie of uw exclusieve automobiel.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug