Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Opslag Emmen bij De Lange Verhuizingen

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare opslagruimte in Emmen? Bij De Lange Verhuizingen bieden we flexibele opslagoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke behoeften. Of u nu tijdelijk extra ruimte nodig heeft tijdens een verhuizing, of een langdurige oplossing voor uw waardevolle bezittingen zoekt, wij hebben de juiste faciliteiten voor u.

Onze opslagruimtes zijn voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologie, waardoor uw spullen veilig en goed beschermd zijn, 24/7. Met gemakkelijke toegang tot uw opgeslagen items en verschillende opslagopties, zorgen wij ervoor dat uw ervaring zowel handig als stressvrij is.

Waarom kiezen voor De Lange Verhuizingen voor uw opslag in Emmen?

Bij De Lange Verhuizingen begrijpen we dat elke opslagbehoefte uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte opslagplannen die naadloos aansluiten bij uw specifieke eisen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste opslaggrootte en -type, en bieden advies over de beste manieren om uw eigendommen veilig te stellen.

Kiezen voor De Lange Verhuizingen betekent kiezen voor gemoedsrust. Onze faciliteiten zijn uitgerust met klimaatbeheersing, waardoor uw items beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden, wat cruciaal is voor de opslag van gevoelige items zoals elektronica, kunstwerken en documenten.

Hoe kunt u gebruik maken van onze opslag in Emmen?

Het starten met De Lange Verhuizingen is eenvoudig. Bezoek onze website of bel ons direct om uw opslagbehoefte te bespreken. We bieden competitieve prijzen en flexibele huurperiodes, zodat u kunt kiezen wat het beste werkt voor u. Vergeet niet om ons te vragen naar speciale aanbiedingen en kortingen!

Of het nu gaat om persoonlijke opslag tijdens een huisverhuizing of om zakelijke opslagoplossingen, wij staan voor u klaar. Laat de opslag van uw waardevolle bezittingen over aan de experts bij De Lange Verhuizingen, en ervaar de zekerheid van een professionele service.


 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug