Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Huren van opslag bij Beilen 

Opslag bij Beilen huren kan in diverse situaties het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing in huis. De kans op schade aan het meubilair is hierbij groot, wanneer dit in huis blijft staan. Daarnaast loopt u het risico dat de meubels in de weg staan bij de uitvoering van werkzaamheden. Ook voor het opslaan van archiefstukken kan opslag bij Beilen huren een interessante optie zijn. Zo hoeft u in uw eigen kantoor geen ruimte vrij te houden voor de dikke ordners met uw administratie. De Lange Verhuizingen biedt u graag een passende oplossing aan, wanneer u zoekt naar opslagruimte. 

Mogelijkheden bij huren van opslag bij Beilen 

Het huren van opslag bij Beilen begint voor De Lange Verhuizingen bij een inventarisatie van uw wensen. Welke spullen wilt u in de opslagruimte stallen? Voor welke periode heeft u de opslagruimte nodig? Soms wordt een opslagruimte voor meerdere jaren gehuurd. Men gebruikt de opslagruimte in dat geval bijvoorbeeld voor het opslaan van de vakantiespullen. Rond de zomermaanden worden ze opgehaald, om vervolgens in het najaar weer opgeslagen te worden. De Lange Verhuizingen biedt in vrijwel iedere situatie een passende oplossing voor u. 

Direct opslag bij Beilen huren 

Heeft u al op korte termijn opslag bij Beilen nodig? Neem in dat geval eens contact met ons op. We kijken graag wat we op korte termijn voor u kunnen betekenen. Bovenal verzekeren we u van een opslagruimte die goed beveiligd is en waarbij rekening gehouden is met de klimatologische omstandigheden de kans op vochtschade aan uw spullen is hierdoor zeer klein. We laten het u graag zien, wanneer u onze opslagruimte bezoekt!  

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug