Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Meubelopslag Drenthe

Heeft u een meubelopslag in Drenthe nodig, bijvoorbeeld omdat u wat tijd moet overbruggen tussen het verlaten van uw huidige woning en het betrekken van uw nieuwe woning? Dan kunt u gebruik maken van de meubelopslag in Drenthe van De Lange Top Movers. Als verhuisbedrijf bieden wij onze klanten de beste en meest complete service mogelijk. Dit betekent dat wij ook een ruime meubelopslag in Drenthe hebben waar u uw inboedel voor korte of langere periode veilig op kunt slaan.

Een hoogwaardige meubelopslag in Drenthe

U kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit van onze meubelopslag in Drenthe. Wij zorgen ervoor dat het juiste klimaat in de opslag heerst, zodat uw meubelstukken niet beschadigen door vocht of verkleuren wanneer de meubelstukken langere tijd in de opslag staan. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de meubelstukken veilig staan. Onze meubelopslag in Drenthe is goed beveiligd, waardoor het risico op inbraak en diefstal zo veel mogelijk wordt beperkt. U kunt bij onze meubelopslag in Drenthe terecht voor de opslag van uw complete inboedel, maar ook voor slechts een deel ervan.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze ruime meubelopslag in Drenthe en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? U kunt altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 0591-630554 of een mail sturen naar info@delangetopmovers.nl. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheid tot meubelopslag in Drenthe.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug