Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Voordelen van onze kunst opslag bij Hoogeveen 

Investeert u regelmatig in kunstobjecten, maar heeft u thuis onvoldoende ruimte om de kunst op te kunnen slaan? Bent u voornemens om binnenkort voor een langere tijd naar door het buitenland te reizen, waarbij uw dure kunst liever niet thuis laat liggen? In dergelijke situaties kan het huren van kunst opslag bij Hoogeveen een interessante optie zijn. De Lange Verhuizingen biedt u een professionele oplossing aan voor uw kunstvoorwerpen. We zorgen er niet alleen voor dat deze veilig kunnen worden opgeslagen. Ook doen we er alles aan om schade aan de kunstobjecten te voorkomen. Dit doen we onder meer door voor de juiste klimatologische omstandigheden te zorgen. 

Kunst opslag bij Hoogeveen voor uw kunst 

Wanneer u voor de huur van onze kunst opslag bij Hoogeveen kiest, denken we graag met u mee. Wilt u de opslag bijvoorbeeld voor een langere tijd huren, of heeft u dit slechts enkele weken nodig? In dat laatste geval zit u liever niet vast aan een contract van minimaal een jaar. In de afgelopen jaren hebben we de beschikbare opslagruimte sterk uitgebreid. Niet alleen voor de opslag van kunstobjecten, maar bijvoorbeeld ook voor het opslaan van uw inboedel, archiefstukken, enzovoorts. 

Direct kunst opslag bij Hoogeveen huren 

Bent u benieuwd of het huren van kunst opslag bij Hoogeveen ook voor u interessant kan zijn? Wenst u meer informatie over de mogelijkheden die we u bieden en de wijze waarop we uw kunst beschermen tegen diefstal en schade? Neem in beide gevallen eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw kunstvoorwerpen. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug