Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Veilige en professionele kunst opslag in Drenthe

U moet er niet aan denken, dat uw kunstwerken beschadigd raken bij een verbouwing of renovatie van uw woning. Ook tijdens een grondige schoonmaak van uw woning, loopt u het risico op beschadigingen als u de schilderijen laat hangen. Reden genoeg om deze kunst tijdelijk elders onder te brengen. De Lange Verhuizingen biedt u een professionele kunst opslag in Drenthe aan! Bij onze zijn de kunstwerken niet alleen veilig, ook worden ze met de juiste klimaatomstandigheden bewaard. Een ruimte mag bijvoorbeeld niet te vochtig zijn, om schade aan het doek van een schilderij te voorkomen.

Mogelijkheden bij kunst opslag in Drenthe 

Onze speciale opslagruimte voor kunst opslag in Drenthe voldoet aan alle eisen, om uw kunst op een veilige en geheel verantwoorde wijze te bewaren. Wij begrijpen maar al te goed, dat de kunstwerken een grote emotionele en wellicht ook economische waarde hebben. De kunstwerken worden droog en veilig bewaard! Daarbij zijn de ruimtes waarin de kunst wordt opgeslagen volledig stof- en lichtdicht, om bijvoorbeeld een verkleuring van het doek tegen te kunnen gaan. Zo haalt u de kunst na het afronden van een verbouwing of renovatie weer in zijn oude staat op bij onze kunst opslag in Drenthe.

Meer informatie over onze kunst opslag in Drenthe 

Mogelijk wilt u eerst meer informatie over onze kunst opslag in Drenthe. Denk aan informatie over de manier waarop de kunststukken bewaard worden, de indeling en het formaat van de ruimte, enzovoorts. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug