Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Onze mogelijkheden bij kunst opslaan in Assen 

In verschillende situaties kan uw kunst opslaan in Assen bij De Lange Verhuizingen het overwegen waard zijn. Mogelijk wilt u binnenkort aan een verbouwing van uw woning beginnen. De kans op schade aan uw interieur is in zo’n geval relatief groot! Denk aan het grote aantal mensen die door uw woning lopen, de apparaten die hierbij gebruikt en versleept moeten worden, materialen die gezaagd of geverfd worden, enzovoorts. Reden genoeg om uw kunst tijdelijk elders onder te brengen. Door voor de opslagruimte van De Lange Verhuizingen te kiezen verzekert u zichzelf van een veilige opslagplaats. We vertellen u er graag meer over! 

Voordelen van uw kunst opslaan in Assen bij De Lange Verhuizingen 

Het voornaamste voordeel van uw kunst opslaan in Assen bij De Lange Verhuizingen is het feit dat schade voorkomen wordt. In onze opslagruimtes is veel aandacht besteed aan de klimatologische omstandigheden en beveiliging. U moet er niet aan denken dat een te hoge luchtvochtigheid voor schade aan het doek van uw schilderij zorgt. Of wat te denken van vochtplekken in het materiaal van uw beelden? De goede beveiliging zorgt ervoor dat inbrekers buiten de deur worden gehouden. 

Uw kunst opslaan in Assen binnen onze opslagruimte 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die De Lange Verhuizingen u biedt, wanneer u kunst wilt opslaan in Assen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! We denken graag met u mee over de beste manier om uw kunst veilig en onder de juiste omstandigheden op te slaan. Niet alleen tijdens een verbouwing is kunst opslaan in Assen interessant. Denk ook aan een situatie waarbij u langdurig van huis bent, of de kunst tijdelijk niet kwijt kunt in uw interieur. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug