Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Internationaal verhuizen

Voor het internationaal verhuizen bent u bij De Lange Verhuizingen aan het goede adres. Wij verzorgen al jaren het internationaal verhuizen voor allerlei klanten. Of u nu internationaal gaat verhuizen binnen Europa of naar de Verenigde Staten, Afrika of waar dan ook ter wereld: De Lange Verhuizingen staat voor u klaar.

De Lange Verhuizingen regelt uw internationale verhuizing

De Lange Verhuizingen is opgericht in 1920 en sinds die tijd zijn wij expert in allerlei verhuizingen, dus ook op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zijn aangesloten bij 'Top Movers' en daarbij zijn wij ook 'Erkende Verhuizers'. Dat is voor onze klanten een zekerheid, dat wij vakkundig en betrouwbaar zijn. Daarnaast levert het nog heel wat meer voordelen op.

Het internationaal verhuizen is inmiddels een belangrijk onderdeel voor ons verhuisbedrijf, mede door het behoorlijke aantal emigranten. Op het gebied van internationaal verhuizen kunnen wij u een uitstekend voorstel doen, en we kunnen u een perfecte service leveren.

Een verhuizing is al voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, maar internationaal verhuizen is nog zoveel meer. Voor het internationaal verhuizen houden wij rekening met uw inboedel: het is ons specialisme.

Verschillende verpakkingen voor internationaal verhuizen

Waar De Lange Verhuizingen op het gebied van het internationaal verhuizen in uitblinkt is het aantal verschillende verpakkingen. Wij hebben namelijk voor u bij het internationaal verhuizen speciale emigratieverpakkingen zoals zeewaardige- en exportverpakkingen, maar ook verpakkingen voor gevoelige apparatuur en kunstwerken. Al deze verpakkingen zijn op maat gemaakt en beschermen uw goederen van de eerste- tot aan de laatste 'move' tijdens het internationaal verhuizen.

Mocht u denken dat de service van De Lange Verhuizingen bij het internationaal verhuizen hierbij ophoudt, dan zit u fout. Wij kunnen namelijk desgewenst ook bij het internationaal verhuizen zorgen voor alle benodigde documenten, inventarislijsten, een verzekering maar ook het transport in het land waar u gaat wonen.

Als u nog vragen heeft over het internationaal verhuizen, of u wenst een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug