Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Ruime inboedelopslag bij Klijndijk 

Tijdens een lange reis in het buitenland of bijvoorbeeld bij een verbouwing van ruimtes in huis kan het huren van inboedelopslag bij Klijndijk wenselijk zijn. U heeft hier de ruimte om uw meest waardevolle of grote meubels tijdelijk op een veilige plek onder te brengen. Er is bij de inrichting van onze inboedelopslag veel aandacht besteed aan de veiligheid hiervan. Evenals dat rekening gehouden is met de klimatologische omstandigheden in de opslagruimte. U wilt voorkomen dat u de bank bij het ophalen hiervan terugkrijgt met grote vochtplekken. Ook voor bijvoorbeeld kunstobjecten is een te hoge luchtvochtigheid gevaarlijk. 

Huren van inboedelopslag bij Klijndijk 

Het huren van inboedelopslag bij Klijndijk via De Lange Verhuizingen begint bij een inventarisatie van uw wensen. Welke spullen wilt u kwijt in onze inboedelopslag? Voor welke periode wilt u de ruimte huren? We bieden u graag een offerte op maat aan. U kunt ervoor kiezen de meubels zelf langs te brengen. Gaat het om een complete inboedel, dan kunt u de spullen ook door onze ervaren verhuizers laten ophalen. Het scheelt u veel tijd en moeite! In dit laatste geval plaatsen we een grote opslagcontainer bij uw woning, welke u in alle rust kunt vullen. Zodra de container gevuld is, komen we deze ophalen. 

Meer informatie over onze inboedelopslag bij Klijndijk 

Wilt u meer weten over onze inboedelopslag bij Klijndijk? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we u hierbij bieden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen zorgen we dat uw spullen veilig worden opgeslagen, totdat u deze weer nodig heeft. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug