Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Mogelijkheden van onze inboedelopslag bij Groningen 

Bij een verhuizing of bijvoorbeeld het verbouwen van uw woning kan het huren van inboedelopslag bij Groningen het overwegen waard zijn. De inboedelopslag biedt u de ruimte om uw kwetsbare meubels tijdig elders te stallen. Aan de ene kant voorkomt dit schade aan de meubels. Aan de andere kant gaat u zo tegen, dat de meubels tijdens de bouwwerkzaamheden in de weg staan. Iets wat het project kan vertragen! Bij een verhuizing wilt u overgebleven meubels niet overhaast moeten verkopen. Door ze in de inboedelopslag bij Groningen te stallen, voorkomt u dit. Naast de inboedelopslag biedt De Lange Verhuizingen u verschillende andere soorten opslagruimtes aan. 

Voordelen van onze inboedelopslag bij Groningen 

U kunt de inboedel direct bij u aan huis in de opslagcontainers van De Lange Verhuizingen laden. Zo hoeft u deze niet zelf te vervoeren en voorkomt u dat de meubels twee keer moeten worden ingepakt. Het risico op schade aan de meubels kan zo geminimaliseerd worden. Zodra u uw spullen weer terug wilt plaatsen, zorgen we dat de containers bij uw woning worden afgeleverd. Nu is het enkel nog zaak om deze uit te ruimen! In onze inboedelopslag bij Groningen is veel aandacht besteed aan de beveiliging en klimatologische omstandigheden. 

Inboedelopslag bij Groningen huren 

Wilt u ook inboedelopslag bij Groningen huren? Op onze website leest u meer over hetgeen De Lange Verhuizingen hierin voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u direct een aantal containers wilt reserveren of nog vragen heeft. Samen zorgen we dat uw meubels veilig en schadevrij worden opgeslagen in onze inboedelopslag bij Groningen. Welke meubels wilt u hier stallen? 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug