Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Inboedelopslag Drenthe

De Lange Verhuizingen in Emmen is een expert op het gebied van inboedelopslag in Drenthe en de rest van Noord-Nederland. De Lange Verhuizingen is opgericht in 1920; door de vakkundige- en betrouwbare dienstverlening is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de bekendste verhuisbedrijven én inboedelopslagbedrijven in Drenthe, Groningen en Friesland. De Lange Verhuizingen is aangesloten bij Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 14 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven.

Voor inboedelopslag in Drenthe moet u bij De Lange Verhuizingen zijn

Voor uw inboedelopslag in Drenthe, Groningen of Friesland, kunt u het beste eens contact opnemen met De Lange Verhuizingen in Emmen. Wij beschikken over een moderne, beveiligde en geconditioneerde opslagruimte. Speciaal voor al uw mooie huisraad hebben we grote licht- en stofdichte opslagcontainers. Zo blijft uw inboedel in onze opslag in Drenthe in goede staat!

Bij u aan huis wordt, zo mogelijk, direct uw inboedel in de opslagcontainers geladen. Op deze manier is het namelijk niet nodig om uw inboedel bij het ophalen over te laden. De containers gaan direct door naar de inboedelopslag in Drenthe. Door deze werkwijze beperken we schade aan uw kostbare bezittingen en daarbij scheelt het in de kosten.

Als u zelf uw bezittingen bij onze inboedelopslag in Drenthe aanlevert of ophaalt, zorgt onze opslagbeheerder dat de opslagcontainers klaarstaan. U kunt dan zelf de units volpakken of leeghalen en u sluit ze zelf weer af.

Speciale opslagruimtes in Drenthe voor planten

Bij onze inboedelopslag in Drenthe kunt u naast de normale huis-, tuin- en keukenspullen ook terecht voor de opslag van planten, auto's, kunstcollecties en piano's.

Planten worden bij onze inboedelopslag in Drenthe goed verzorgd in een speciale ruimte met klimaat- en lichtbeheersing. In de speciale klimaatkamer bij onze inboedelopslag in Drenthe staan de piano's opgeslagen.

Ook uw kunst of curiosa wordt bij De Lange inboedelopslag te Drenthe veilig en droog ondergebracht. Wij beseffen heel goed wat voor een economische- en emotionele waarde uw kunstcollectie heeft voor u. Juist daarom hebben wij zeer strenge eisen gesteld aan de bouw van onze inboedelopslag te Drenthe. Mede daardoor is onze inboedelopslag te Drenthe ook bijzonder geschikt voor de opslag van uw mooie personenauto.

Voor inboedelopslag in Drenthe kunt u bij De Lange Verhuizingen terecht; vraag ons gerust over veiligheid, toegankelijkheid, afmetingen en prijzen.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug