Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Snel en gemakkelijk inboedelopslag bij Beilen huren 

Bent u op zoek naar inboedelopslag bij Beilen? De Lange Verhuizingen helpt u graag verder. In verschillende situaties is het huren van inboedelopslag het overwegen waard. Denk bijvoorbeeld aan een lange reis in het buitenland, waarbij u de meest waardevolle bezittingen elders op wilt laten slaan. Of wat te denken van een verbouwing in huis? Het huren van inboedelopslag bij Beilen helpt u te voorkomen dat uw meubels en andere elementen uit de inboedel beschadigd raken tijdens de bouwwerkzaamheden. Naast opslagruimte voor uw meubels en inboedel, bieden we u een speciale kunstopslag. We besteden hier extra aandacht aan de beveiliging en klimatologische omstandigheden. 

Mogelijkheden bij inboedelopslag rond Beilen 

Wanneer u kiest voor onze inboedelopslag bij Beilen heeft u de mogelijkheid uw spullen zelf naar de opslagruimte te brengen. U kunt hier vervolgens grote containers vullen met uw spullen. Deze containers zijn licht- en stofdicht. Het voorkomt schade aan uw spullen. Naast de mogelijkheid deze spullen zelf naar de container te brengen, kunt u deze ook door onze verhuizers op laten halen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar. Zeker wanneer het om een grote hoeveelheid meubels gaat, kan dit wenselijk zijn. 

Direct inboedelopslag bij Beilen huren 

Neem eens vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden om inboedelopslag bij Beilen te huren. We vertellen u graag meer over de wijze waarop we u kunnen helpen. Ook kunnen we direct een afspraak maken om uw goederen bij u op te halen, of om de containers klaar te zetten zodat u deze zelf kunt vullen. Welke goederen slaat u op in uw opslagruimte bij Beilen? 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug