Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Inboedelopslag bij Assen huren via De Lange Verhuizingen 

Bent u op zoek naar inboedelopslag bij Assen? De Lange Verhuizingen is uw partner voor het opslaan van uw inboedel. Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin het opslaan van de inboedel wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lange reis, waarbij u maanden van huis bent. Voorkom dat uw meest waardevolle spullen beschadigd raken of nog erger, gestolen worden. U kunt de spullen tijdelijk onderbrengen in onze inboedelopslag bij Assen. Na uw reis haalt u de spullen weer op! In de tussentijd kunt u de woning te huur aanbieden. 

Inboedelopslag bij Assen huren tijdens een verbouwing 

Ook bij een verbouwing kan inboedelopslag bij Assen huren het overwegen waard zijn. U heeft alle ruimte om uw kwetsbare meubels tijdelijk elders te stallen. Het voorkomt dat de meubels beschadigd raken tijdens de verbouwing van uw woning. Daarbij zullen meubels al snel in de weg staan, wanneer u deze niet uit de te verbouwen ruimte verwijdert. Dit is vervelend voor de uitvoerder en vergroot het risico op vertraging. Voor het opslaan van kunststukken biedt De Lange Verhuizingen u een speciale opslagruimte aan. Opslagruimtes van De Lange Verhuizingen zijn goed beschermd tegen inbraak en schade voor bijvoorbeeld vocht. 

Spullen naar de inboedelopslag bij Assen laten brengen 

Heeft u de middelen niet om uw inboedel zelf naar onze inboedelopslag bij Assen te vervoeren? De verhuizers van De Lange Verhuizingen helpen u graag bij deze klus. We komen bij u langs om de inboedel in onze vrachtwagen in te laden, waarna we deze in de inboedelopslag uitladen. Op het moment dat u de spullen weer nodig heeft, komen we deze bij u langsbrengen. Wel zo makkelijk!  

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug