Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Goedkoop verhuizen bij Stadskanaal 

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht, of bent u een nieuw huurcontract aangegaan voor een huis naar uw wensen? De Lange Verhuizingen helpt u graag bij het overbrengen van uw inboedel. U kunt de verhuizing volledig door onze vakmensen laten uitvoeren, maar ook een deel van de taken zelf op u nemen. Het maakt goedkoop verhuizen rond Stadskanaal mogelijk. Denk aan de optie om zelf de inboedel in te pakken, waarna onze verhuizers voor het vervoer ervan zorgen. Eenmaal op de plek van bestemming pakt u de verhuisdozen zelf weer uit. 

Voordeel goedkoop verhuizen in Stadskanaal 

Het voornaamste voordeel van deze vorm van goedkoop verhuizen rond Stadskanaal is logischerwijs de besparing die het u financieel oplevert. Er zijn echter meer redenen om te kiezen voor het zelf uitvoeren van een aantal taken rond de verhuizing. Denk aan de mogelijkheid om uw bezittingen voor de verhuizing te sorteren. Welke spullen neemt u mee naar uw nieuwe woning? Van welke bezittingen heeft u al jaren geen gebruik meer gemaakt? Het kan een goede reden zijn om die laatste categorie spullen nog voor de verhuizing af te voeren naar de lokale vuilstort. Het maakt dat u minder mee hoeft te nemen, wat kan bijdragen aan het goedkoop verhuizen rond Stadskanaal. 

Goedkoop verhuizen bij Stadskanaal met De Lange Verhuizingen 

Wilt u op korte termijn goedkoop verhuizen rond Stadskanaal? Neem gerust contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die we u bieden. Samen stellen we een plan op om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, met een minimale kans op schade aan uw inboedel. We beschikken over verschillende hulpmiddelen om uw spullen goed beschermd mee te kunnen nemen naar uw nieuwe woning. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug