Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Goedkoop verhuizen rond Drenthe

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning, of bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand? Bij de verhuizing van uw inboedel komt vaak veel kijken. Denk aan het naar beneden tillen van een zwaar bed of een kledingkast, het stevig inpakken van uw antieke meubels met beschermende hulpmiddelen, het vervoer naar uw nieuwe pand, enzovoorts. Een goede reden om het verhuizen van de inboedel over te laten aan een professioneel verhuisbedrijf. De Lange Verhuizingen maakt goedkoop verhuizen rond Groningen mogelijk, zodat de hulp van verhuizers u niet veel hoeft te kosten. We vertellen u graag meer over uw mogelijkheden. 

Kies voor goedkoop verhuizen in Drenthe 

Goedkoop verhuizen rond Drenthe kent verschillende vormen. Kies er bijvoorbeeld voor om een deel van de taken rond een verhuizing vooraf zelf uit te voeren. U kunt denken aan het inpakken van uw inboedel in stevige verhuisdozen, maar bijvoorbeeld ook aan het naar beneden halen van een groot deel van uw spullen. Zo hoeven onze verhuizers dit niet meer te doen, wat helpt de kosten zo laag mogelijk te houden. De zware en meest lastige meubels kunt u door onze verhuizers laten verplaatsen; we beschikken hiervoor over verschillende professionele hulpmiddelen. Ook helpen we u graag uw meest kwetsbare elementen in de inboedel stevig in te pakken, om zo schade te voorkomen. 

Op korte termijn goedkoop verhuizen rond Drenthe 

Wilt u al op korte termijn goedkoop verhuizen rond Drenthe, of bent u benieuwd op welke wijze we u hierbij kunnen ondersteunen? Neem gerust contact op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Samen zoeken we naar de meest voordelige en snelle oplossing, om uw inboedel heelhuids naar uw volgende woning of bedrijfspand te verhuizen. De jarenlange ervaring die wij in ons vak hebben komt hierbij goed van pas. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug