Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Goedkoop verhuizen in Assen met De Lange Verhuizingen 

Wilt u goedkoop verhuizen in Assen, zonder dat u zelf veel omkijken heeft naar deze verhuizing? Kies voor de hulp van De Lange Verhuizingen. Wij denken graag met u mee over de wijze waarop u zo comfortabel mogelijk naar uw nieuwe woning kunt verkassen. Naast particuliere verhuizingen voeren we ook project- en zakelijke verhuizingen uit. Bij een verhuizing komt vaak dermate veel kijken, dat het voor veel stress zorgt bij betrokkenen. Dit is helemaal niet nodig, wanneer u hier de hulp van een professioneel verhuisbedrijf voor inschakelt. We vertellen u er graag meer over. 

Voordelen van goedkoop verhuizen in Assen 

Goedkoop verhuizen in Assen met hulp van een verhuisbedrijf levert u verschillende voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u zelf geen omkijken heeft naar het veilig vervoeren van uw inboedel. Tijdens het vervoer is de kans op schade aan uw inboedel relatief groot. Ons verhuisbedrijf beschikt over veilige verpakkingsmaterialen om uw kwetsbare bezittingen stevig in te pakken voor het vervoer naar uw nieuwe woning. Ook naar het verplaatsen van een zware kast heeft u geen omkijken meer. Dit doen wij voor u! 

Advies bij goedkoop verhuizen in Assen 

Om goedkoop verhuizen in Assen mogelijk te maken, raden we u aan een deel van de taken rondom een verhuizing zelf uit te voeren. Laat ons verhuisbedrijf bijvoorbeeld zorgen voor het vervoer van uw ingepakte inboedel. U draagt in dit geval zelf zorg voor het inpakken van de verschillende meubels en bezittingen in uw oude huis. Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar de verhuizing? In dat geval kunt u ook dergelijke taken aan onze verhuizers overlaten.  

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug