Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Boedelopslag bij Beilen huren voor uw spullen 

Bent u op zoek naar een oplossing om uw inboedel tijdelijk elders onder te kunnen brengen? De Lange Verhuizingen B.V. helpt u graag verder. In onze boedelopslag bij Beilen bieden we u de ruimte voor uw inboedel. Handig, wanneer u voornemens bent om uw woning op korte termijn grondig te renoveren. U wilt voorkomen dat de inboedel in de weg staat, of dat losse meubels beschadigd raken. Ook wanneer u een woning van een overleden dierbare aan het leeghalen bent, kan het huren van boedelopslag bij Beilen een goede optie zijn. Het biedt u de gelegenheid de inboedel in alle rust uit te zoeken, voordat u hier een definitief besluit over neemt. 

Veilige en droge boedelopslag bij Beilen 

De Lange Verhuizingen B.V. heeft veel aandacht besteed aan de omstandigheden binnen onze boedelopslag bij Beilen. Dit uit zich in het gegeven, dat u uw spullen hier veilig en droog kunt stallen. Bang voor diefstal of bijvoorbeeld vochtschade hoeft u niet te zijn. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om de inboedel bij u thuis op te halen. Zo hoeft u deze niet zelf naar de opslaglocatie te brengen. Wel zo makkelijk en comfortabel! De inboedel zal binnen onze boedelopslag bij Beilen in grote opslagcontainers gestald worden. 

Op korte termijn boedelopslag bij Beilen huren 

Wanneer u al op korte termijn boedelopslag bij Beilen wenst te huren, vragen we u contact met ons op te nemen. We leggen de mogelijkheden graag aan u voor, op basis van een eerste inventarisatie van uw wensen. Samen zorgen we dat uw inboedel veilig en droog gestald wordt. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug