Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Bedrijfsverhuizing Drenthe

Zoekt u een verhuisbedrijf in Drenthe voor uw bedrijfsverhuizing? De Lange Top Movers richt zich behalve op verhuizingen van particulieren ook op de zakelijke markt. Wij verzorgen sinds 1920 verhuizingen en zijn aangesloten bij Top Movers. Top Movers is een samenwerkingsverband van ISO-9002 gekwalificeerde verhuisbedrijven. Onze goed opgeleide medewerkers volgen regelmatig cursussen om aan de eisen te blijven voldoen. Uw bedrijfsverhuizing is bij ons dus in goede handen.

Een soepele bedrijfsverhuizing in Drenthe

Een bedrijfsverhuizing betekent een onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden. De Lange Top Movers doet er alles aan om de verhuizing van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat uw werknemers en het werkproces zo min mogelijk last van de verhuizing ondervinden. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. We inventariseren uw wensen en stellen een draaiboek op om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt zo weer snel over tot de orde van de dag. Wij kunnen u bij uw bedrijfsverhuizing in Drenthe op vele manieren ontzorgen. Zo hebben wij een handyman service waardoor u ook klusjes als het in- en uitpakken van uw inventaris, de herplaatsing van machines en het ophangen van schilderijen uit handen kunt geven. Ook voor inboedelopslag en archiefbeheer kunt u bij ons terecht.

Zo neemt u contact met ons op

Wilt u meer weten over bedrijfsverhuizing in Drenthe en omgeving? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0591-630554. U kunt ook een mail sturen naar info@delangetopmovers.nl of het contactformulier op deze website invullen. De Lange Top Movers is gevestigd aan de Albatrosstraat 1 in Emmen.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug