Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Auto opslag in Drenthe huren 

Heeft u een auto die u een groot deel van het jaar niet gebruikt? Kies voor de auto opslag in Drenthe van De Lange Verhuizingen. Door uw auto in onze stalling op te slaan, hoeft deze niet het volledige jaar buiten te staan. Evenals dat u de ruimte in uw schuur niet hoeft op te offeren voor uw auto. Buiten zou de auto mogelijk snel beschadigd raken door erosie en andere vormen van slijtage. Daarbij loopt u een onnodig groot risico op schade door vandalisme. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden bij het huren van auto opslag in Drenthe. 

Werkwijze bij huren auto opslag in Drenthe 

Auto opslag in Drenthe huren via De Lange Verhuizingen betekent dat uw auto in een grote container gereden wordt. Vervolgens sluiten we de container af en plaatsen we deze in een grote opslagruimte. Het maakt dat anderen niet bij uw auto kunnen komen, waarmee diefstal en schade voorkomen wordt. Daar komt bij dat onze opslagruimte bijzonder goed beveiligd is, om ongenode gasten buiten het pand te houden. Evenals dat vochtschade wordt tegengaan, door de aandacht die we besteden aan de klimatologische omstandigheden in deze ruimte. 

Meer informatie over onze auto opslag in Drenthe 

Wilt u meer weten over onze auto opslag in Drenthe? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. We denken graag met u mee! Naast de mogelijkheid om de auto bij ons langs te brengen, kunnen we de auto ook bij u afhalen. Naast de mogelijkheid om auto opslag te huren, kunt u bij ons ook andere bezittingen op laten slaan. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug