Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Professionele oplossing voor uw archiefopslag in Hoogeveen 

Zowel als bedrijf, als ook als privé persoon bent u verplicht om onderdelen van uw administratie te archiveren. Voor bedrijven geldt vaak een bewaarplicht van vijf tot zeven jaar. U wilt belangrijke documenten op een veilige en droge plek kunnen bewaren, zonder hier zelf de verantwoordelijkheid over te moeten dragen. Daarbij heeft niet ieder bedrijfspand voldoende ruimte om dergelijke archiefstukken bij te kunnen houden. De Lange Verhuizingen biedt u graag een passende oplossing. Onze archiefopslag bij Hoogeveen is goed beveiligd, schoon en droog. Daarbij helpen we u graag bij het beheer van uw archiefstukken

Voordelen van onze archiefopslag bij Hoogeveen

Wanneer u uw archiefstukken door De Lange Verhuizingen laat beheren, zorgen we dat deze op correcte wijze aan onze archiefopslag bij Hoogeveen worden toegevoegd. Ontvangt u na verloop van tijd nieuwe stukken voor uw archief? Stuur ze ons toe, zodat wij deze geheel discreet op de juiste plek aan het archief toe kunnen voegen. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar uw documenten. Heeft u op den duur specifieke stukken uit uw archief nodig? Wij sturen ze u graag toe. Zo hoeft u zelf niet naar onze archiefopslag bij Hoogeveen te komen. 

Direct archiefopslag bij Hoogeveen huren 

Bent u ook geïnteresseerd in het uitbesteden van het beheer van de archiefstukken van uw onderneming of huishouden? Kies voor onze archiefopslag bij Hoogeveen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden. Samen zoeken we naar de beste manier om uw archief volgens de geldende wetten en regels in te richten en bij te houden. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug