Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Hulp bij een zorgverhuizing in Drenthe

Bij een zorgverhuizing in Drenthe dient met verschillende factoren rekening te worden gehouden. Zo wilt u er allereerst voor zorgen, dat de overlast voor uw cliënten tot een minimum beperkt wordt. Deze mensen zijn vaak minder goed ter been of hebben een verminderde weerstand. Bij de verhuizing dient hier rekening mee te worden gehouden. Ook zullen er diverse medische hulpmiddelen en bijvoorbeeld medicijnen moeten worden vervoerd naar een nieuwe locatie. Reden genoeg om vooraf goed na te denken over de beste aanpak voor een dergelijke verhuizing.

Plan van aanpak bij zorgverhuizing in Drenthe

De verhuizers van De Lange Verhuizingen hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse projectverhuizingen. Een zorgverhuizing in Drenthe is hier een goed voorbeeld van. Dit type verhuizing wijkt sterk van een reguliere, particuliere verhuizing. Voordat we van start gaan, zullen we een uitgebreid plan van aanpak opstellen. Hierin beschrijven we welke elementen van de inboedel op welke manier en op welk moment verhuisd moeten worden. Dit doen we samen met u! U weet immers precies, welke onderdelen van de inboedel tot het laatste moment benodigd zijn om cliënten de benodigde zorg te kunnen bieden.

Zorgverhuizing in Drenthe in laten plannen

Wilt u binnenkort verhuizen, of overweegt u een zorgverhuizing in Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Samen zoeken we naar de beste manier om deze verhuizing uit te voeren. Op het moment dat u instemt met ons verhuisplan, gaan we voor u aan de slag. Hierbij staan uw cliënten voorop! 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug