Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Regel nu uw zakelijke verhuizing in Drenthe

Uw bedrijf verhuizen is vaak een hele operatie.  De planning moet nauw aansluiten op uw wensen, zodat u in uw nieuwe pand snel weer aan de slag kunt. Voor veel bedrijven betekent iedere dag dat zij niet in productie zijn immers een verliespost. Daarom beginnen veel ondernemers die verhuisplannen hebben al vroeg met de voorbereidingen. Heeft u een zakelijke verhuizing in Drenthe? Laat deze dan over aan de professionals van De Lange Verhuizingen, onderdeel van Top Movers. Dan weet u zeker dat uw verhuizing zonder problemen zal verlopen.

Een zakelijke verhuizing in Drenthe in vertrouwde handen

Bij een zakelijke verhuizing komt veel kijken. Er moet apparatuur worden verhuisd, of belangrijke archieven. Dit is geen klus die u zomaar aan de eerste de beste kunt overlaten. De Lange Verhuizingen heeft inmiddels een lange en ruime ervaring opgebouwd met het verhuizen van bedrijven. Wij komen vooraf bij u langs om te inventariseren wat er precies verhuisd moet worden. Op de dag van de verhuizing rijden wij bij u voor om alles in goede banen te leiden. Wij kunnen daarbij ook uw inboedel inpakken en op de nieuwe locatie weer uitpakken. Dit verhoogt de efficiency en u kunt des te sneller aan de slag in uw nieuwe onderkomen. 

Reserveer tijdig voor uw zakelijke verhuizing in Drenthe

Zodra u weet wanneer uw bedrijf gaat verhuizen, kunt u deze datum aan ons doorgeven. Wij zetten deze dan in onze agenda. Hiermee verzekert u zich ervan dat u op de dag van uw zakelijke verhuizing in Drenthe op ons kunt rekenen. U kunt voor het aanvragen van een offerte telefonisch contact opnemen via telefoonnummer  0592 - 82 02 42. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website of mailen naar info@delangetopmovers.nl

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug