Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuizen naar Duitsland met een Nederlands verhuisbedrijf 

Staat u op het punt om naar Duitsland te verhuizen? In dat geval kan de hulp van De Lange Verhuizingen wenselijk zijn. Waar u bij een verhuizing binnen dezelfde plaats zelf voor het vervoer van uw inboedel zou kunnen zorgen, is dit bij een verhuizing naar Duitsland lastiger. Denk aan de vrachtwagen die u nodig heeft om de gehele inboedel in een keer mee te kunnen nemen. Voortdurend op en neer rijden zal vaak geen optie zijn! Verhuizen naar Duitsland verloopt soepel en snel, met de hulp van onze vakmensen. Op deze pagina leest u meer over de hulp die we u hierbij kunnen bieden. 

Hulp van professionals bij het verhuizen naar Duitsland 

Verhuizen naar Duitsland begint bij ons met het inventariseren van uw persoonlijke wensen. Wilt u de inboedel bijvoorbeeld zelf in- en uitpakken, of besteedt u de volledige verhuizing uit aan De Lang Verhuizingen? In het eerste geval spreken we een verhuismoment af, waarbij we uw inboedel naar Duitsland verhuizen. Wanneer u alles aan ons overlaat, zullen we u uitgebreid informeren over de manier waarop uw inboedel door onze verhuizers ingepakt wordt. Hierbij kunnen we verschillende beschermende materialen gebruiken voor het veilig overbrengen van kwetsbare elementen in de inboedel. 

Meer informatie over hulp bij verhuizen naar Duitsland 

Lijkt het u ook heerlijk om geen omkijken meer te hebben naar uw verhuizing naar Duitsland? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, om u hierover te laten informeren. Onze verhuizers leggen de mogelijkheden aan u voor, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken over hetgeen u zelf doet en hetgeen u aan ons uitbesteedt. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug