Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuizen Drenthe

Als u heerlijk wilt Drentenieren en dus verhuizen wil naar Drenthe, neem dan eens contact op met De Lange Verhuizingen. Voor het verhuizen van- of naar Drenthe kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

De Lange Verhuizingen is expert op het gebied van verhuizen van- of naar Drenthe, maar we verlenen nog veel meer diensten! Behalve het verhuizen naar- of van Drenthe kunnen we u ook onze “handyman services” aanbieden. Hieronder valt bijvoorbeeld het in- en uitpakken van de inventaris, of de schone opleveren van uw oude- of nieuwe pand, maar ook het ophangen van (kunst)objecten. Bovendien kunnen wij gespecialiseerde vakmensen voor u inschakelen worden voor het dé- en/of monteren en herplaatsen van meubilair, apparatuur en machines.

Verhuizen naar- of vanuit Drenthe is een plezier met De Lange Verhuizingen

Verhuizen naar Drenthe of naar welke provincie ook, is door het vele werk niet prettig, maar De Lange Verhuizingen neemt u graag al het werk uit handen. Dan hebt u de tijd om voor de leukere dingen te zorgen, zoals het inrichten van uw woning en het creëren van sfeer. Zó wordt het verhuizen naar- of van Drenthe een plezier!

De Lange Verhuizingen is al bijna 90 jaar expert in het verhuizen van- en naar Drenthe en is door vakkundigheid én door de betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot één van de bekendste- en grootste verhuisbedrijven van Noord-Nederland.

De Lange Verhuizingen is een expert in boedelopslag of archiefbeheer

De Lange Verhuizingen is werkelijk van alle markten thuis op het gebied van verhuizen naar- of van Drenthe. Wij verzorgen al jarenlang het verhuizen van- en naar Drenthe voor onder andere particulieren, bedrijven, scholen of zorginstellingen. Ook verzorgen wij het verhuizen van Drenthe naar het buitenland, of andersom. Verder is De Lange Verhuizingen expert in inboedelopslag of archiefbeheer.

Wij helpen onze klanten graag met alle werkzaamheden die het verhuizen van- of naar Drenthe met zich meebrengen. Wij zijn u graag van dienst met uw verhuizing van- of naar Drenthe. U kunt ons altijd contacteren als u aanvullende vragen hebt over het verhuizen van- of naar Drenthe, en wij maken met plezier een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug