Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuisservice Drenthe

Gaat uw kantoor binnenkort verhuizen naar een nieuw pand? Dan is er veel te regelen. Nieuw briefpapier met het nieuwe logo, verhuizen van de telefoon- en internet aansluiting en noem maar op. En dan natuurlijk de verhuizing zelf. De inventaris moet worden ingepakt en verhuisd, vaak gaat het om grote stukken die u niet zomaar even in een gehuurde boedelbak verhuist. Daarvoor is een professionele verhuizer nodig die dit klusje vaker heeft geklaard. De verhuisservice Drenthe biedt deze professionaliteit en zorgt ervoor dat uw verhuizing op de geplande dag op rolletjes loopt. U kunt als u wilt de volgende dag weer aan het werk.

De verhuisservice Drenthe regelt uw verhuizing zonder zorgen

Wij dragen niet voor niets de titel Top Movers. Verhuisbedrijven die dit op hun website mogen zetten voldoen aan strenge eisen. Wij doen er alles aan om uw verhuizing, zowel zakelijk als privé, goed te regelen. Op de afgesproken dag staan wij op tijd bij u voor de deur en wij zorgen ervoor dat uw spullen snel en goed naar de nieuwe locatie worden vervoerd. U heeft daar verder geen omkijken naar, wij regelen alles voor u. Als u wilt dat in uw nieuwe huis lampen en schilderijen worden opgehangen dan kunnen wij ook dat voor u in orde maken.

Regel vandaag nog betrouwbare bedrijfsservice Drenthe

Plan tijdig uw  verhuizing en neem direct contact met ons op om uw verhuizing in te plannen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0591 – 630 554. U kunt ons ook bereiken via e-mail en wel op het adres info@delangetopmovers.nl.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug