Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuisbedrijf Assen prijs voor verhuizen

Wanneer men op zoek is naar een ervaren verhuisbedrijf bij Assen, is de prijs van de aangeboden diensten al snel wat men wil weten. Wat kost het om de inboedel in te laten pakken door het verhuisbedrijf? Welke kosten brengt het vervoer van mijn ingepakte spullen met zich mee? Hoe zit het met de kosten voor aanvullende beschermende hulpmiddelen, zoals verhuiskleden? Enzovoorts. Als verhuisbedrijf bij Assen geven we u vooraf een heldere beschrijving van de prijs, op basis van de wensen die u met ons deelt. Dit verschilt per verhuizing.

Indicatie verhuisbedrijf bij Assen prijs

Het is lastig om al op voorhand, zonder inventarisatie van uw wensen een indicatie te geven van de verhuisbedrijf bij Assen prijs voor de aangeboden diensten. Hoewel de ene verhuizing in de basis soms sterk op de andere lijkt, vallen er in de praktijk grote verschillen op te merken. Mogelijk hebben we een verhuislift nodig om grote, zware meubels van de eerste verdieping van het pand naar beneden te krijgen. Ook kan het voorkomen dat men bij een verhuizing besluit de inboedel zelf alvast in te pakken. Dat scheelt niet alleen in de prijs van ons verhuisbedrijf bij Assen, maar is ook een goed moment om de spullen nog eens kritisch te bekijken. Wilt u alles meenemen naar uw nieuwe pand?

Vaststellen verhuisbedrijf bij Assen prijs

Voor het vaststellen van de uiteindelijke verhuisbedrijf bij Assen prijs, gaan we graag met u om tafel. Samen inventariseren we uw wensen voor de verhuizing; wat doet u zelf en wat wilt u door onze ervaren verhuizers laten doen? Op basis hiervan bieden we u vervolgens een helder overzicht van de kosten die het met zich meebrengt en de uiteindelijke prijs waarin dit resulteert.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug