Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Professionele hulp bij een projectverhuizing in Hoogeveen 

Een projectverhuizing in Hoogeveen vergt een heel nauwkeurige manier van werken. U kunt bij een projectverhuizing onder meer denken aan het verplaatsen van een laboratorium. De kans is bijzonder groot, dat er hierbij met gevaarlijke stoffen gewerkt moet worden. Wanneer de stoffen niet op een verantwoorde of onveilige manier worden verhuisd, kan dit gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Reden genoeg om professionele hulp in te schakelen bij een projectverhuizing in Hoogeveen. De Lange Verhuizingen kan u deze hulp bieden. Wat voor projectverhuizing wilt u uit laten voeren? 

Projectverhuizing in Hoogeveen start met een verhuisplan

Voordat we aan een projectverhuizing in Hoogeveen beginnen, zullen we een uitgebreid verhuisplan voor u opstellen. Om tot een verhuisplan te kunnen komen, maken we een inventarisatie van de elementen die verhuisd moeten worden. Evenals dat we kijken naar de risico’s die uw projectverhuizing in Hoogeveen met zich meebrengt. Op basis van deze informatie beoordelen we welke hulpmiddelen noodzakelijk zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die bij zo’n verhuizing kunnen helpen. Denk aan verhuisdekens, speciale verhuishoezen, enzovoorts. De kans op schade aan uw inboedel wordt op deze manier zeer klein. 

Aan de slag met een projectverhuizing in Hoogeveen

Bent u benieuwd hoe wij uw projectverhuizing aan zouden pakken? Of wilt u onze verhuizers direct inschakelen om binnenkort aan een verhuizing te beginnen? U kunt in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze verhuizers staan u graag te woord, om onze mogelijkheden aan u voor te leggen. Wist u dat het ook mogelijk is om een deel van de taken rondom een verhuizing zelf uit te voeren? Zo blijft u altijd in controle! 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug