Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Projectverhuizing Drenthe

Het verhuizen van uw kantoor of bedrijf kan een hele onderneming zijn. Het kan veel tijd kosten wat voor uw bedrijfsvoering uiteraard niet gunstig is. Daarom kan het verstandig zijn om hiervoor professionals in te schakelen. Voor uw projectverhuizing in Drenthe kunt u terecht bij De Lange Verhuizingen, onderdeel van de landelijke organisatie Topmovers. Wij zijn gevestigd in Emmen en in Assen en zijn zeer ervaren in projectverhuizingen.

Wij regelen uw projectverhuizing in Drenthe voor u

U gaat uw bedrijf verhuizen en wilt hier zelf uiteraard zo min mogelijk werk van hebben. Er moet tenslotte een bedrijf gerund worden. Als u De Lange Verhuizingen inhuurt, weet u zeker dat uw projectverhuizing in Drenthe in goede handen is. Wij denken met u mee en gaan met u overleggen over uw wensen. Op basis hiervan maken wij een draaiboek, zodat alles zo snel en soepel mogelijk verloopt volgens de gemaakte afspraken. Wilt u bijvoorbeeld dat wij voor u in- en uitpakken en dat wij uw meubels uit elkaar halen en weer in elkaar zetten? Het kan voor u geregeld worden. En dat voor een scherpe prijs. 

Neem contact op

Wij maken graag een offerte voor uw projectverhuizing. Wij werken vanuit Emmen en Assen, in Drenthe, maar we werken door het hele land en doen ook verhuizingen naar het buitenland. Voor informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u mailen naar info@delangetopmovers.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Neem contact op met onze hoofdvestiging in Emmen via 0591-630554 en bel met onze vestiging in Assen via 0592-820242.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug