Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Huur opslagruimte in Drenthe voor uw spullen 

Het huren van een opslagruimte in Drenthe kan om verschillende redenen interessant zijn. U kunt een opslagruimte huren om uw zomerspullen in op te slaan, om archiefstukken in te bewaren, enzovoorts. Een opslagruimte in Drenthe huren is echter ook interessant bij een aanstaande verbouwing of na een verhuizing. Mogelijk heeft u in uw nieuwe woning minder ruimte en vindt u het zonde om bepaalde meubels weg te gooien. Door ze tijdelijk op te slaan in een opslagruimte in Drenthe, kunt u ze in alle rust verkopen. Tijdens de verbouwing komt een opslagruimte van pas om schade aan uw meubels te voorkomen. 

Mogelijkheden bij huren van opslagruimte in Drenthe 

Wanneer u voor het huren van een opslagruimte in Drenthe kiest via De Lange Verhuizingen bieden we u diverse opties. Het is afhankelijk van de spullen die u op wilt slaan, welk type opslagruimte hier het beste bij past. Kiest u bijvoorbeeld voor het opslaan van kunststukken? In dat geval is het erg belangrijk, dat dit onder de juiste klimatologische condities gebeurt. U wilt immers voorkomen, dat de kunstwerken beschadigd raken door een te hoge of juist te lage luchtvochtigheid. Wij bieden u een opslagruimte op maat aan! 

Een opslagruimte in Drenthe huren

Heeft u ook spullen die u in een opslagruimte in Drenthe op wilt laten slaan? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u onze mogelijkheden voor kunnen leggen. Samen bekijken we welk type opslagruimte het beste aansluit bij de spullen die u hier wenst te bewaren. Vanzelfsprekend zijn alle ruimtes van De Lange Verhuizingen van een goede beveiliging voorzien. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug