Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Opslag huren in Drenthe bij De Lange Verhuizingen 

In verschillende situaties kan opslag huren in Drenthe het overwegen waard zijn. De Lange Verhuizingen biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van de verhuur van opslagruimte. De opslagruimte die we u bieden is goed beveiligd, wat de kans op diefstal minimaliseert. Daarbij heerst er het juiste klimaat, om schade aan uw inboedel te kunnen voorkomen. Naar wat voor opslag bent u op zoek? U kunt bij ons terecht voor de opslag van uw inboedel, voor de opslag van kunst, de opslag van losse meubels en de opslag van een personenwagen. 

Redenen om opslag te huren in Drenthe

Zoals reeds werd aangehaald, zijn er verschillende redenen die opslag huren in Drenthe interessant maken. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing binnen uw woning. Tijdens een verbouwing neemt de kans op schade aan uw inboedel toe. Door de inboedel tijdelijk elders onder te brengen voorkomt u dit. Ook kan het huren van opslag interessant zijn om uw archieven niet in huis te hoeven bewaren. Vaak heeft u nauwelijks ruimte om uw volledige archief op te bergen. Daarbij zijn niet alle archiefstukken te digitaliseren. 

Advies over opslag huren in Drenthe

Wilt u meer weten over opslag huren in Drenthe? Of bent u benieuwd wat De Lange Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Zeker bij de opslag van fotoboeken of kunst is het belangrijk, om dit in de juiste omgeving te doen. Een te vochtige omgeving zou voor schade aan dergelijke voorwerpen kunnen zorgen.  

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug