Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Opslag auto

Voor de opslag van uw auto kunt u het beste eens bij De Lange Verhuizingen langsgaan. Wij zijn expert op het gebied van de opslag van mooie- en/of exclusieve auto's.

De Lange Verhuizingen zorgt al bijna 90 jaar voor verhuizingen, meubelopslag, kunstopslag, piano-opslag maar ook voor de opslag van auto's. De personenwagenopslag bij De Lange Verhuizingen in Emmen is zeer professioneel. De opslag van auto's is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij kunnen wel stellen dat het steeds lastiger is om een professionele- en veilige ruimte te vinden voor de opslag van auto's. Wij zijn sinds kort groots uitgebreid in onze opslagcapaciteit, zodat wij u ook voor de opslag van auto's uitstekend van dienst kunnen zijn.

De opslag voor uw auto is bij De Lange Verhuizingen goed geregeld

Wij beseffen heel goed wat voor economische- en emotionele waarde een personenauto voor u kan hebben. Dat is dan ook de reden dat wij zeer strenge eisen hebben gesteld aan de bouw en aan de kwaliteit van onze opslagruimte voor auto's. Daarom kunt u met een gerust gevoel uw personenwagen bij ons stallen.

De Lange Verhuizingen is opgericht in 1920 en even zo lang verzorgen wij met vakkundigheid en betrouwbaarheid verhuizingen, meubelopslag maar ook de opslag van auto's. De Lange Verhuizingen is een zeer professioneel verhuizer voor particuliere-, zakelijke- school-, zorg-, project- en doe-het-zelfverhuizingen. Daarnaast verzorgen wij ook verhuizingen naar het buitenland. Op onze standplaats in Emmen verzorgen wij daarnaast meubelopslag, maar ook kunstcollectie-, planten- en piano-opslag. In onze grote opslagruimte kunnen wij ook zorgen voor de opslag van uw auto.

Voor elk soort opslag moet u bij De Lange Verhuizingen zijn

Mocht u vragen hebben over  bepaalde afmetingen, de veiligheid van onze opslag, de toegankelijkheid of de opslag van uw auto of andere goederen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij de Lange Verhuizingen is de opslag van uw auto in goede handen!

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug