Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Goedkoop verhuizen bij Gieten 

Bij een verhuizing komt over het algemeen veel kijken, of het nu om een particuliere- of zakelijke verhuizing gaat. Het draait bij verhuizen niet uitsluitend om het veilig vervoeren van uw inboedel. Vaak moet er veel papierwerk geregeld worden rondom de levering van uw nieuwe woning, de verzekeringen die u met u mee wilt laten verhuizen, het energiecontract wat tijdig afgesloten moet worden, enzovoorts. Daar komen de uit te voeren klussen in uw nieuwe woning nog bij. Mogelijk wilt u de wanden schilderen, of wilt u het plafond opnieuw laten stucen. De Lange Verhuizingen ondersteunt u graag, door de verhuizing van uw inboedel voor u uit te voeren. Heeft u al eens gekeken naar onze opties op het gebied van goedkoop verhuizen rond Gieten? 

Mogelijkheden bij goedkoop verhuizen rond Gieten 

Goedkoop verhuizen rond Gieten maakt De Lange Verhuizingen mogelijk, door u verschillende mogelijkheden te bieden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de inboedel vooraf zelf in te pakken. Het inpakken van de spullen is een goed moment om deze nog eens te sorteren. Wilt u alle spullen meenemen naar uw nieuwe woning, of kan een deel worden afgevoerd? Goedkoop verhuizen bij Gieten is daarnaast mogelijk, door bijvoorbeeld zelf voor het uitpakken van de spullen te zorgen. Hierbij zorgen onze ervaren verhuizers voor het vervoer van de inboedel en het naar beneden tillen van zware objecten. 

Op korte termijn goedkoop verhuizen bij Gieten 

Wilt u op korte termijn goedkoop verhuizen bij Gieten? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de ondersteuning die onze verhuizers u bieden. Samen zoeken we naar de voor u meest geschikte manier om uw inboedel veilig en snel in uw nieuwe pand te krijgen. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug