Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Professional in kunst opslag rond Assen 

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van kunst opslag in Assen, of de omgeving hiervan? De Lange Verhuizingen is u graag van dienst! Naast de verschillende soorten verhuizingen die we uitvoeren, bieden we u diverse opslagruimtes aan. Onze kunst opslag in Assen is hier een voorbeeld van. Het huren van een dergelijke opslagruimte kan in verschillende situaties interessant zijn. Mogelijk gaat u verbouwen of voert u een renovatie uit, waarbij u schade aan uw kunstvoorwerpen wenst te voorkomen. Ook kan het voorkomen dat u bepaalde kunststukken momenteel niet in huis gebruikt, waardoor u deze elders wilt laten stallen. 

Veilig en betrouwbare kunst opslag in Assen

Wanneer u voor onze kunst opslag in Assen kiest, verzekert u zichzelf van een veilige en betrouwbare ruimte om uw kunst in op te kunnen slaan. Wij zorgen dat de klimatologische omstandigheden in de ruimtes optimaal zijn, om iedere vorm van schade aan uw kunstwerken tegen te gaan. Een te hoge luchtvochtigheid zou voor een flinke schade aan uw doeken of andere kunstvoorwerpen kunnen zorgen. Daarbij hebben we onze opslagruimtes op professionele wijze beveiligd. De kans op diefstal van uw kunststukken is hierdoor minimaal. 

Meer informatie over kunst opslag in Assen 

Bent u benieuwd of het huren van ruimte in ons kunst opslag in Assen ook voor u interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag, om samen met u te bekijken hoe we uw kunstvoorwerpen het beste kunnen bewaren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en bent u verzekerd dat u de kunststukken op ieder moment heelhuids terug kunt krijgen. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug