Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Bedrijfsverhuizing in Assen laten uitvoeren

Bij een bedrijfsverhuizing in Assen zijn er een groot aantal factoren om rekening mee te houden. Zo wilt u aan de ene kant, dat een bedrijfsverhuizing zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Terwijl u tegelijkertijd een veilige en verantwoorde uitvoering wenst! U moet er immers niet aan denken, dat onderdelen van uw inboedel beschadigd raken. De Lange Verhuizingen is een specialist op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Wij helpen u graag bij het verhuizen van uw inboedel naar een nieuw bedrijfspand. Wat voor type bedrijfsinboedel wilt u laten verhuizen door onze professionele verhuizers? 

Plan van aanpak bij een bedrijfsverhuizing in Assen

Een bedrijfsverhuizing in Assen begint bij het inventariseren van uw inboedel. Uit welke onderdelen bestaat uw inboedel? Op welke manier kunnen deze onderdelen het beste worden verhuisd, met een minimale kans op schade? Enzovoorts. Bij een bedrijfsverhuizing in Assen moet er vaak meer verhuisd worden dan losse bureaus en stoelen. Denk ook aan de IT-voorzieningen van uw bedrijf, productiemachines, enzovoorts. Door hier vooraf een inventarisatie van te maken, kan een passend verhuisplan worden uitgewerkt. Wanneer u tevreden bent met dit verhuisplan, gaan we voor u aan de slag. 

Meer informatie over een bedrijfsverhuizing in Assen 

Wilt u meer weten over een bedrijfsverhuizing in Assen? Of bent u benieuwd hoe we de verhuizing van uw inboedel aan zouden pakken? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies! Bovenal is het ons doel om schade aan uw inboedel te voorkomen en de overlast voor uw medewerkers te minimaliseren. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug