Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Hulp bij een bedrijfsverhuizing rond Hoogeveen 

Bij een bedrijfsverhuizing dient met verschillende factoren rekening te worden gehouden. Zo wilt u de overlast voor uw medewerkers tot een minimum beperken. De Lange Verhuizingen helpt u graag bij een bedrijfsverhuizing in Hoogeveen. Samen inventariseren we uw inboedel, om op basis daarvan tot een verhuisplan te komen. Wat is de meest geschikte volgorde voor het verhuizen hiervan? Op welke dag wilt u gaan verhuizen? Enzovoorts. U kunt ervoor kiezen om een deel van de klussen zelf uit te voeren. Een alternatief is het uitbesteden van de volledige verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing in Hoogeveen laten uitvoeren 

De Lange Verhuizingen zorgt er niet alleen voor dat overlast voor medewerkers tot een minimum beperkt wordt. Ook helpen we u schade aan uw inboedel te voorkomen. U moet er niet aan denken, dat bijvoorbeeld IT-voorzieningen beschadigd raken. Het kan ertoe leiden, dat deze voorzieningen in de periode na de verhuizing niet te gebruiken zijn. Naast de ervaring die wij hebben in het verhuizen van bedrijfsinboedels, beschikken we over verschillende beschermende materialen. De kans op schade is zo minimaal! Naast de verhuizing van uw spullen, behoort ook het in- en uit elkaar halen van de inboedel tot onze dienstverlening. 

Aan de slag met een bedrijfsverhuizing rond Hoogeveen 

Bent u ook van plan naar een nieuw bedrijfspand in of rondom Hoogeveen te trekken met uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden. Wist u dat u overgebleven meubels tijdelijk in een opslagruimte kunt laten stallen? Op het moment dat u ze nodig heeft, zegt u de huur van de opslagruimte op. Wanneer verhuist u naar uw nieuwe pand? 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug