Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Goed beveiligde archiefopslag in Drenthe huren

Zowel voor bedrijven, als voor particulieren kan het huren van archiefopslag in Drenthe interessant zijn. Door voor de huur van archiefopslag te kiezen, houdt u opslagruimte in huis of binnen uw bedrijfspand over. Vaak neemt het archief relatief veel ruimte in beslag en kunt u hier pas na vele jaren zonder. U bent immers bij wet verplicht de archiefstukken een aantal jaren te bewaren. De Lange Verhuizingen biedt u professionele en goed beveiligde archiefopslag in Drenthe aan. Wij kunnen de opslagruimte volledig aan laten sluiten bij uw wensen. 

Archiefopslag in Drenthe biedt voordelen

Door uw archiefstukken in onze archiefopslag in Drenthe op te laten slaan, heeft u zelf geen omkijken naar het beheer hiervan. Wij zorgen dat de stukken op de juiste plek en in de juiste volgorde worden bewaard. Op het moment dat u deze nodig heeft, kunt u er direct bij. Het sorteren van de verschillende stukken is hierdoor niet langer noodzakelijk. Door de goede beveiliging van ons pand wordt voorkomen dat onbevoegden bij uw archiefstukken kunnen komen. Daarbij besteden we veel aandacht aan de klimatologische omstandigheden in onze opslagruimtes. U wilt voorkomen dat uw archiefstukken beschadigd raken als gevolg van een hoge luchtvochtigheid. 

Offerte voor huur van archiefopslag in Drenthe 

Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u kunnen bieden voor het opslaan van uw archiefstukken? Neem vrijblijvend contact met ons op! We voorzien u graag van vrijblijvend advies. Samen zoeken we naar de beste manier op uw documenten op te slaan en te beheren. Zo bent u ervan verzekerd, dat u de juiste stukken aangeleverd krijgt op het moment dat u ze nodig heeft. Welke archiefstukken wilt u door De Lange Verhuizingen laten bewaren? 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug