Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Ruime archiefopslag in Assen huren 

De Lange Verhuizingen biedt u veel meer dan hulp bij een verhuizing alleen. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om voor onze archiefopslag in Assen te kiezen? Het huren van archiefopslag kan zowel voor particulieren, als zakelijke partijen interessant zijn. Laat uw aangiften bij de Belastingdienst archiveren, bewaar hier persoonlijke stukken over hypotheken en woningen, enzovoorts. Het zijn documenten die u niet kwijt wilt raken! Ook voor bedrijven biedt het huren van een archiefopslag in Assen voordelen. Zij hoeven de documenten zelf niet in hun bedrijfspand op te slaan. 

Archiefopslag in Assen inclusief beheer

Daarbij biedt De Lange Verhuizingen bedrijven de mogelijkheid om archiefstukken te beheren. Dat wil zeggen dat bedrijven de verschillende documenten toe kunnen sturen en hier vervolgens zelf niets meer voor hoeven te doen. Medewerkers van ons verhuisbedrijf zorgen dat de aangeleverde stukken op de juiste plek aan het archief worden toegevoegd. Een fijne gedachte! Het maakt dat u als bedrijf veel tijd en moeite kunt besparen. Wij verzekeren u van een nette en zorgvuldige werkwijze. Het verkleint de kans op fouten in uw archief aanzienlijk. 

Zelf ook archiefopslag bin Assen huren

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van archiefopslag in Assen? Bent u benieuwd welke voordelen deze opslagruimte u kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee, op welke manier u onze archiefopslag kunt gebruiken om tijd te besparen en verzekerd te zijn van een geordend archief. Naar archiefopslag in Assen bieden we verschillende andere soorten opslagruimtes aan. Denk bijvoorbeeld ook aan een inboedelopslag, een meubelopslag, een opslagruimte voor personenwagens en een kunstopslag. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug