Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Archiefbeheer Drenthe

Archiefbeheer Drenthe vergt nogal wat ruimte. Om die reden kan het dus heel aantrekkelijk zijn om dit uit te besteden. Zo kunt u de ruimte in uw kantoor gewoon gebruiken voor zakelijke doeleinden. Wanneer u het archief elders onder gaat brengen, dan is het natuurlijk wel verstandig als u dit doet op een plek waar veel ervaring is opgedaan met opslag. Wij kunnen u hierbij in belangrijke mate van dienst zijn. Opslag verzorgen is immers een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Veilig in alle opzichten

Een belangrijk voordeel van het in beheer geven van uw archief is dat het in alle opzichten veilig wordt opgeborgen. Zo wordt er gezorgd dat niemand bij het archief kan komen omdat het goed beveiligd is. Ook wordt gezorgd dat bijvoorbeeld de weersomstandigheden geen grip op de materialen kan krijgen. Dit geldt ook voor vuur en water. Zo ligt het dus op een goede plek waarbij geen zorgen gemaakt hoeft te worden. Alleen al om die reden kan het zeer aantrekkelijk zijn om voor ons te kiezen.

Vragen stellen

Wilt u contact met ons opnemen zodat u vragen die u nog heeft kunt stellen? Dat kan. U kunt dan bijvoorbeeld met ons bellen. Doe dat op nummer 0592-820242 als u de vestiging Assen wilt bereiken of op nummer 0591-630554 wanneer u naar Emmen wilt bellen. Mailen kan ook. Dat kan bijvoorbeeld door het contactformulier in te vullen of door info@delangetopmovers.nl te gebruiken. Zo kunt u direct alle vragen die u heeft kwijt en kunt u antwoord krijgen op een moment dat het u schikt.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug